Site Logotype

Până la 50% Discount la orice abonament de remodelare corporală și prima ședință gratuită!

Te invităm pentru o ședință evaluare corporală cu specialistul nostru pe remodelare corporală, pentru a stabili detaliile unui abonament personalizat pe nevoile tale!

Orice abonament achiziționat în această perioadă primește până la 50% Discount și prima ședință gratuită!

Beneficii

Evaluare Corporală

Specialistul nostru va efectua o scurtă analiză a zonelor pe care dorești să le tratezi, și, în funcție de rezultatele pe care dorești să le obții, îți va realiza un abonament de remodelare corporală personalizat ție!

Aparatură Modernă

Fie că îți dorești o slăbire în cm, tonifiere sau eliminare celulită, dispunem de aparatură modernă care te va duce mai aproape de atingerea scopului dorit!

Metode Non-Invazive

Tratăm, dar și relaxăm! Aparatele noastre sunt non-invazive, ele îți vor permite să te relaxezi pe măsura efectuării tratamentelor, deși acestea vor lucra intens și eficient. 

Profită de Reducerea de până la 50% activă în această perioadă,

pentru abonamentele de Remodelare Corporală!

 

În plus, prima ședință o primești GRATUIT!

Tratamente corporale

Tratamentul corporal cu vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice, pentru toate gradele celulitei. Tratamentul cu vacuum reușește spargerea și antrenarea celulelor grase, care dau acel aspect de 'coajă de portocală'.

Cavitația (liposucția virtuală) reprezintă o alternativă non-chirurgicală de remodelare corporalăa liposucției tradiționale, prin care se pot elimina grăsimile localizate.

Radiofrecvența este un tratament revoluționar ce favorizează formarea de colagen prin intermediul unei încălziri în profunzime. Undele de radiofrecvență acționează în profunzime, prin încălzire și refrigerare controlată, contractând fribrele de colagen și stimulând formarea de fibre elastice noi, îmbunătățesc testura cutanată, reducând ridarea.

Tratament de Mezoterapie virtuală, ce tratează în mod non-invaziv celulita, în toate stadiile acesteia, îmbunătățind aspectul pielii.

RollShape este un dispozitiv de masaj, cu numeroase funcții. Eliberează grăsimea, spărgând celulele adipoase de suprafață, și tonifiază, utilizând masajul cu role de bambus. Favorizează drenajul limfatic, cu acțiune asupra celulitei și a aspectului pielii. De asemenea, stimulează producția de colagen, favorizând diminuarea vergeturilor.

Ai întrebări suplimentare?

Ești interesată, însă dorești mai multe informații?

Te sfătuim să programezi o evaluare corporală gratuită, pentru a te informa cât mai corect asupra tratamentelor efectuate.

Ne poți scrie direct, pe office@voguebeauty.ro, sau ne poți apela, la numărul 0749 225 577.